La Cuina de l'Àngel

dilluns, 30 de març del 2020

Pizza bàsics

›
En aquests dies de confinament, les manualitats, la cuina i d'altres coses que requereixen temps són tendència. En general coses que vo...
diumenge, 22 de març del 2020

Arròs amb llet

›
El meu fill tenia com a deures presentar una recepta amb arròs. Havia de ser una recepta senzilla, ja que la criatura té vuit anys, i vaig t...

Como decíamos ayer...

›
Donada la situació de confinament per contenir la propagació del Covid-19, ha sigut qüestió de dies que tingués el rau-rau a la panxa de to...
dilluns, 21 de novembre del 2016

Horse Neck de rom

›
Des de que treballo amb el Sergi, un company sumiller i expert -entre d'altres coses- en cocteleria, he incorporat diversos combina...
diumenge, 20 de novembre del 2016

Arròs de presa ibèrica amb camagrocs i vi amontillat

›
Aquesta recepta que he fet avui és collita pròpia, inspirat però, en un arròs de pluma ibèrica que vaig menjar fa prop d'un any a la Bod...

Vieira a la planxa sobre crema del seu corall i garoines

›
Avui us porto una recepta amb molt de sabor a mar. La vaig trobar cercant per Internet, original del cuiner Bruno Oteiza, i avui que he ting...
dimarts, 5 de juliol del 2016

Tomàquet, parmesà, i mortadela de Bologna

›
Fa poc vam anar a Bologna i vam tornar, com no, amb mortadela sota el braç. Me la vaig tallar i envasar tota a la feina i vaig guardar els c...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Dades personals

Angel Nicolau
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger. Informa d'un ús abusiu.