dimarts, 5 de juliol del 2016

Tomàquet, parmesà, i mortadela de Bologna

Fa poc vam anar a Bologna i vam tornar, com no, amb mortadela sota el braç. Me la vaig tallar i envasar tota a la feina i vaig guardar els culets per fer-los a daus i fer-ne un aperitiu molt habitual en aquella zona.
Ingredients:
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 tall de 200gr de mortadela (aprox)
  • formatge parmesà en pols
  • orenga
  • pebre negre
  • oli d'oliva verge extra



Renteu els tomàquets i talleu-los a octaus. Talleu la mortadela en daus d'una mida similar al tomàquet. Espolseu parmesà per sobre i especieu amb orenga i pebre negre. Tireu-hi un rajolí d'oli d'oliva verge extra per sobre i ja ho tindreu preparat.

Un aperitiu  / tapeta ben bo i ben senzill per picar abans de l'àpat.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gracies pel comentari, aviat et contestaré