dilluns, 21 de novembre del 2016

Horse Neck de rom


Des de que treballo amb el Sergi, un company sumiller i expert -entre d'altres coses- en cocteleria, he incorporat diversos combinats a la meva carta de favorits. Un d'ells és el Horse Neck de rom (cal puntualitzar el rom perquè el combinat original és amb brandy).

D'elaboració senzilla, servit en got baix sobre gel.
Els ingredients son:
  • 1/3 de rom
  • 2/3 de ginger ale
  • unes gotes d'angostura
  • una tira llarga de pell de llimona
Col·loqueu el gel al got per anar-lo refredant. Hi tireu les gotes d'angostura i feu girar els gels per tal que els amargs impregnin tot l'interior del got.
Serviu el rom, el ginger ale i poseu-hi la pell de llimona. Remeneu delicadament.

Veureu que les bombolletes queden enganxades a la pell de llimona, de fet, aquí rau l'oirgen del nom del còctel. Aquestes bombolletes li van recordar al seu creador, a les gotes de suor que queden al coll dels cavalls de curses. Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gracies pel comentari, aviat et contestaré