dilluns, 9 de maig del 2016

Filet de porc ibèric planxa i parmentier de patata amb tòfona


Per dues racions:
  • 1 filet de porc ibèric
  • 2 patates monalisa grans
  • tòfona negra en conserva d'oli (els potets petits porten 25gr aprox. i n'hi ha per dues vegades, per que us serveixi de referència)
  • 1 ou de gallina
  • 50gr de mantega
  • sal
  • pebre negre
  • oli d'oliva verge extra
Peleu les patates i les bulliu senceres. Quan estiguin bullides, escorreu l'aigua i poseu amb les patates la mantega, l'ou i l'oli de la tòfona. Ho treballeu amb dues forquilles fins que quedi amb textura de puré. Col·loqueu per sobre les làmines de tòfona negra.

Talleu el filet de porc en rodanxes fines i marqueu-lo a foc fort en una paella amb una goteta d'oli d'oliva verge extra. Salpebreu i emplateu juntament amb el parmentier.

Senzill. Boníssim.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gracies pel comentari, aviat et contestaré