dimecres, 6 de novembre del 2013

All-i-oli vegetarià (sense ou ni llet)

Avui he fet amb èxit un experiment casual gràcies a un bon consell de la Nieves.
Resulta que ahir arribo a casa a l'hora de sopar i em trobo el got de la batedora amb oli i un all.
La dona anava a fer all-i-oli i ens vam quedar sense per no saber que no teniem ou i evidentment per desconeixement d'aquesta variant alternativa de la recepta clàssica de l'all-i-oli.
La situació em va fer gracia i vaig fer una foto i vaig penjar-la al facebook.
Aquest matí la bona de la Nieves em donava la solució. Immediatament la he posat en pràctica.
La lliçó apresa i aquí estic disposat a transmetre-la.
Així doncs, tots els vegetarians, tots els al.lèrgics a la lactosa, a la proteïna de la llet de vaca, a l'ou... i per descomptat, tots aquells que no tingueu ous a casa o vulgueu tastar alternatives més sanes PRENEU NOTA!

1 part de beguda de soja (erròniament coneguda com a llet de soja)
2 parts d'oli d'oliva
1 all (o mitg o cap)

Tot al got de la batedora i tritureu.
Llestos!
No pot ser més fàcil.
Salut amics i amigues! Bon profit.

3 comentaris:

gracies pel comentari, aviat et contestaré