Avui farem un plat amb forma de niu d'au. La base del niu la formaran uns cruixents sticks de carbassó, el borrissol habitual dels nius el simularem amb encenalls de pernil ibèric d'aglà i com no podia ser d'una altra manera l'ou no el simularem... serà un ou de veritat, escalfat, però ou.
Ingredients per 2 nius:
1 carbassó
100gr d'encenalls de pernil ibèric d'aglà
2 ous
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre
Preparem per escalfar els ous. Posem un cassó amb aigua a bullir. Mentrestant agafem una mica de paper film (15x15cms) i ho ungim amb oli d'oliva, a dins hi posem l'ou ja sense closca i de tot en fem un farcell. Ho tenim dins l'aigua bullint per espai de cinc minuts i ho retirem. Quan s'atemperi retirem el plàstic fàcilment (gracies a haver posat oli abans).
Retirem els extrems del carbassó i tallem la resta a palets de la mida que us agradi. Els saltem en una paella amb oli d'oliva i si cal, salpebreu.
Munteu els palets de carbassó formant un niuet. Per sobre i per dins poseu els encenalls i al bell mig l'ou escalfat.
Apa! Llestos! Que vagi de gust! Bon profit gent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
gracies pel comentari, aviat et contestaré