dijous, 17 de febrer del 2011

Sandvitx de xatonada amb formatge fresc i nous de macadàmia

En plena temporada de calçots vaig llegir un breu article a la premsa, crec que era a La Vanguardia, on oferien altres usos de la salsa romesco i un d'ells era aquest. Resultat contundent. Boníssim.
Què cal?

  • pa de motlle
  • escarola
  • salsa romesco
  • formatge fresc
  • nous de macadàmia
  • ...i si voleu l'entrepà de xatonada complerta, afegiu-hi bacallà, anxoves i olives. Jo ho vaig trobar excessiu.

Així doncs comencem.
Renteu i talleu l'escarola i en un bol la mescleu amb salsa romesco i amb el formatge fresc tallat a daus petits. Piqueu les nous de macadàmia en un morter i les afegiu. Torneu a mesclar. Ho unteu al pà de motlle i ja teniu l'entrepà.
El podeu presentar en quadrats (amb la llesca sencera) o en triangles (tallats en diagonal) o que carai! Com vulgueu! Ja veureu que n'és de bò aquest entrepà que bé pot servir de primer plat qualsevol migdia o de tapa a l'hora del vermut.
Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gracies pel comentari, aviat et contestaré