- Bròcoli
- 3 alls
- gírgoles
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
Com que tinc la dona embarassada haig de procurar que ingereixi prou quantitat d'àcid fòlic cada dia. El bròcoli n'és una font natural d'aquest element i com que ja n'estic fart de mengar-lo bullit, aquesta vegada l'he saltat lleugerament per conservar millor la seva textura original i les seves propietats nutricionals i organolèptiques.
La base és la de qualsevol altre saltat amb diferents ingredients.
Piquem els allets i els posem a una paella amb oli. Trenquem el bròcoli en petits brots i ho saltem a foc viu durant cinc minuts. Després afegim les gírgoles tallades i acabem la cocció amb cinc minuts més a un foc més baix i amb la paella tapada.
Salpebrem i servim. Per als amants de la verdura és un plat ideal i molt bò. Espero que en gaudiu. Salut!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
gracies pel comentari, aviat et contestaré