dijous, 17 de febrer del 2011

Saltat de gírgoles amb bròcoli

Seguim amb la política de la cuina senzilla, per tothom. A la gent que ens agrada cuinar també ens agrada cuinar ràpid i senzill. Fa dies per sopar vaig fer aquest saltat en deu minuts. Necessiteu:

  • Bròcoli
  • 3 alls
  • gírgoles
  • oli d'oliva verge
  • sal i pebre
Com que tinc la dona embarassada haig de procurar que ingereixi prou quantitat d'àcid fòlic cada dia. El bròcoli n'és una font natural d'aquest element i com que ja n'estic fart de mengar-lo bullit, aquesta vegada l'he saltat lleugerament per conservar millor la seva textura original i les seves propietats nutricionals i organolèptiques.
La base és la de qualsevol altre saltat amb diferents ingredients.
Piquem els allets i els posem a una paella amb oli. Trenquem el bròcoli en petits brots i ho saltem a foc viu durant cinc minuts. Després afegim les gírgoles tallades i acabem la cocció amb cinc minuts més a un foc més baix i amb la paella tapada.
Salpebrem i servim. Per als amants de la verdura és un plat ideal i molt bò. Espero que en gaudiu. Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gracies pel comentari, aviat et contestaré