dimecres, 9 de febrer del 2011

Amanida de col xinesa

Divendres passat vaig fer-li a la meva xicota per dinar una amanida xinesa. Em vaig tornar mico per trobar la col xinesa però va valer la pena. Si aneu a qualsevol fruiteria de Carmen Miranda us la poden portar si son tan amables com la Mª del Mar, la meva fruitera. Si sou impacients, podeu fer-la amb enciam iceberg.
Necessitareu:
  • Col xinesa
  • un grapadet d'agar-agar
  • 1 tall de pernil dolç de 5mm de gruix
  • pastanaga
  • carbassó
  • gamba cuita pelada
  • salsa agredolça blanca per l'amaniment

El dia abans poseu a hidratar les algues i prepareu la salsa tal i com us vaig ensenyar a l'entrada anterior. Així només caldrà posar tots junts els ingredients el dia que prepareu l'amanida.
Talleu la col amb les mans, feu tires de pernil dolç, ratlleu la pastanaga i el carbassó i talleu l'agar-agar en fils de 3-4cms de llarg. Agregueu-ho tot, juntament amb les gambetes en un bol i mescleu-ho. Amaniu amb la salsa i ja ho tindreu llest per menjar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gracies pel comentari, aviat et contestaré