La recepta d'avui és una idea que el bon amic Rafael em va regalar fa mesos. Segons em va dir, va ser tot un èxit en un sopar que va organitzar a casa amb amics i jo m'he decidit a provar-la a casa, certament amb molt bons resultats.
Necessitareu:
6 vol-au-vent (la castellanització em fot molta ràbia /volován/ i el seu plural, encara més /volovanes/... ves quins collons!)
1 terrina de formatge d'untar tipus Philadelphia.
1 llauna de musclos en escabetx, ni dels millors, ni dels pitjors.
Uns bocinets d'hortalisses variades. Jo vaig fer servir tomàquet, pebrot vermell, ceba i pastanaga.
Cibulet per decorar.
En un got de mesclar aboqueu tot el formatge i tot el contingut de la llauna de músclos. Tritureu-ho.
Piqueu les verdures ben fines a ganivet i mescleu-les amb el contingut del got.
Amb aquesta mescla farciu els vol-au-vents i decoreu al gust. Jo vaig emprar una lluneta de tomàquet, cibulet picat i una esferificació d'oli d'alfàbrega que corria per casa. Les decoracions, com sempre són substituïbles, adaptables, intercanviables i suprimibles... al vostre gust.
Apa família! Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
gracies pel comentari, aviat et contestaré