dilluns, 4 de novembre del 2013

Vol-au-vent de musclos en escabetx a la jardinera

La recepta d'avui és una idea que el bon amic Rafael em va regalar fa mesos. Segons em va dir, va ser tot un èxit en un sopar que va organitzar a casa amb amics i jo m'he decidit a provar-la a casa, certament amb molt bons resultats.
Necessitareu:
6 vol-au-vent (la castellanització em fot molta ràbia /volován/ i el seu plural, encara més /volovanes/... ves quins collons!)
1 terrina de formatge d'untar tipus Philadelphia.
1 llauna de musclos en escabetx, ni dels millors, ni dels pitjors.
Uns bocinets d'hortalisses variades. Jo vaig fer servir tomàquet, pebrot vermell, ceba i pastanaga.
Cibulet per decorar.

En un got de mesclar aboqueu tot el formatge i tot el contingut de la llauna de músclos. Tritureu-ho.
Piqueu les verdures ben fines a ganivet i mescleu-les amb el contingut del got.
Amb aquesta mescla farciu els vol-au-vents i decoreu al gust. Jo vaig emprar una lluneta de tomàquet, cibulet picat i una esferificació d'oli d'alfàbrega que corria per casa. Les decoracions, com sempre són substituïbles, adaptables, intercanviables i suprimibles... al vostre gust.
Apa família! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gracies pel comentari, aviat et contestaré