Necessitarem:
- 120gr de pa sec (de cereals, de nous...)
- 150 gr de mantega
- 65gr de sucre blanc
- 65gr de sucre morè
- 75gr de farina fluixa
Poseu el pa sec al forn a 120ºC durant 20 minuts, per que es torri una mica i doni un matís especial de sabor.
Mentrestant peseu tots els ingredients i poseu-los a la picadora.
Un cop estigui el pa torrat, poseu en marxa la picadora i tritureu-ho tot obtenint una pasta granulada. Poseu-ho a la nevera a refredar i al cap d'unes hores tindreu un perfecte condiment per iogurts o per macedònies. És de llarga conservació i s'emmagatzema fàcilment a qualsevol recipient de plàstic. Crec que és una idea genial que el Xavi va tenir a bé de compartir amb mi i amb nosaltres.
Salut i espero que algun dia en gaudiu com jo, descalços, a les fosques, amb les cames en alt i veient la tele relaxats després d'una llarga, dura i gratificant jornada de feina.
Crec que ara deixaré que se'm posi el pa dur, per tal de tastar aquesta delicatessen. Ummmmmmmmmm!
ResponEliminaa mi em va passar el mateix... vaig haver de deixar secar el pa. Vaig forçar la situació. De fet, el pa estava sec des de fa tres mesos!
ResponElimina